Uređaj za uklanjanje kamiona vozila vozila

Uređaj za uklanjanje kamiona vozila vozila

GPS mobilni telefon Jammer - Mini prijenosni - do 10 metara Štitni radijus Mobitel i GPS zastoje su napravili više prijenosni i pristupačniji nego ikad s našim novim prijenosnim mobitelom i GPS Jammer (GSM, DCS, GPS). Ako ste bolesni od svih onih telefona koji odlaze ili se prate posvuda ...

Detalji o proizvodu

GPS mobilni telefon Jammer - Mini Prijenosni - Do 10 metara Štitni radijus

Mobilni telefon i GPS zastoj postaju prijenosni i pristupačniji nego ikad s našim novim prijenosnim mobitelom i GPS jamkerom (GSM, DCS, GPS). Ako ste bolesni od svih onih telefona koji odlaze ili se prate posvuda s GPS-om, onda je to idealan gadget za špijuniranje koje ste tražili.

Anti-Phone: Prijenos radio signala niske snage radi odsiječenja komunikacija između ćelija ćelija i bilo kojeg mobitela u blizini, ovaj mobitel Jammer potpuno isključuje bilo GSM i DCS mobilni telefon signala unutar 10 metara radijus.

Anti-GPS: Zabrinjava li netko namjerno instaliran GPS tracker negdje u (ili ispod) vašeg automobila za praćenje svih vaših pokreta? Vjerojatnije je nego što mislite, ali sada više ne brinite jer ovaj Jammer nudi savršeni polumjer od 10 metara od GPS zastoja, osiguravajući vašu privatnost bez obzira gdje se nalazite ili koliko je vaše vozilo veliko.

Krajnja praktičnost Uz malu i prijenosnu veličinu, ovaj uređaj možete držati u džepu, unutar torbe, skriven ispod sjedala vašeg automobila, bilo gdje! Također, sa samo gumbom za uključivanje / isključivanje i zelenim svjetlom za označavanje rada uređaja, ovaj prijenosni mobitel i GPS jammer su jednostavnost u najboljem slučaju. Također se ne morate nositi s antenama za instalaciju ili postavljanje bilo kojeg softvera / konfiguracije, jer je ovaj Jammer spreman izravno iz kutije za trenutačno ometanje i odzračivanje.

Značajke

■ Učinkovit širenje polumjera: 5-10 m (Ovisno o signalu snage u određenom području)

■ Nema štete ljudskom biću, eko-prijateljski

■ Jednostavan za instalaciju i rad

■ Lagana, izdržljiva

■ Jam GPS i signal mobitela (3G nije uključen)

Tehnički podaci

■ Frekvencija blokiranja: CDMA, GSM, GPS

■ Raspon zaštite:

- CDMA 850mhz-894mhz

- GSM 925mhz-960mhz

- DCS 1805mhz-1880mhz

- PHS 1900mhz-1990mhz

- GPS 1500mhz-1600mhz

■ Vlaga: 5% -80%

■ Zračni širenje: 5-10 metara (ovisno o jačini signala)

■ Boja: srebrna

Sadržaj paketa

■ 1 x mobilni telefon i GPS Jammer

■ 1 x baterija

■ 1 x punjač za automobil

■ 1 x punjač

Recenzije proizvoda:

1. što je raspon radio zastoja?

2.good, će se vratiti za više

Mogu li se koristiti u Meksiku?

4. Vrlo prijenosni, poput bar telefona, jednostavan za korištenje, hvala!


Par:Car Signal Jammers Sljedeći:Auto Jammer blokeri za automobil

Upit